Poklon za slavu

Poklon za slavu

Poklon za slavu može biti prava enigma, pogotovo u delu godine koji je potpuno u znaku praznika. Tada uglavnom sebi postavljamo isto pitanje – šta je zapravo prikladan poklon za slavu?

Poklon za slavu - slavska trpezaDošlo je vreme da se spremamo za posetu rodbini i prijateljima. Mnogi od nas kada krenemo u goste, pokušavamo da izbegnemo standardne šablone – vino za domaćina i cveće za domaćicu. Kako biti kreativan i odabrati originalan poklon za slavu? Sa druge strane, potrebno je misliti na naš budžet i odabrati proizvod koji neće iziskivati preveliku količinu novca, jer sve su prilike da će sezona slava potrajati i ove godine.

Kako izabrati dobar poklon za slavu?

Pravilo je da nema pravila. Možda to nije ono što ste želeli da pročitate, ali potrebno je da se prilagodite različitim situacijama i pokušate da izađete iz gore pomenutog šablona. Poklonite onima koje volite nešto korisno, a u isto vreme i lepo. Razmislite dobro prilikom izbora. Mala je verovatnoća da ćete baš isti poklon moći da kupite porodičnom članu, devojci ili dečku. Na odabir će isto uticati podatak da li domaćini imaju klince ili su možda njihova deca već odrasla. Poklon za slavu ne bi trebalo da prestavlja formalnost. Setite se šta bi vama prijalo da dobijete na dar. Poslušajte svoj instinkt.

Naravno, dosta pomaže ukoliko svoje domaćine dobro poznajete. Tako se lakše setite svih onih sitnica koje im nedostaju, a koje bi dodatno mogle da oplemene njihov dom. Tada poklon za slavu još više dobija na težini. Sa druge strane, ukoliko domaćine i ne poznajete toliko dobro možda ćete se ipak odlučiti za standardnu verziju poklona za slavu. U krajnjoj liniji, tako jedno te isto vino za jedan vremenski period promeni nekoliko domaćina. U takvim situacijama, ponekad nije loše improvizovati i odlučiti se za jedan neobičan poklon. Pogotovo ako domaćini nisu preveliki obožavatelji vina, što nije baš previše teško saznati. Na kraju krajeva, najbolji poklon za slavu ne treba da bude ni super kreativan, niti tipičan svake godine – potrebno je kupiti nešto praktično i pre svega potrebno. Iza svakog dobrog poklona stoji uloženi trud.

Gde kupiti poklon za slavu?

Praksa je mnogih radnji da uoči novogodišnjih praznika ponude svoju robu na sniženju. Na vama je da ocenite da li datu priliku iskoristiti i jesu li ti proizvodi prigodni kao pokloni za slavu. Učinite uslugu vašem budžetu i proverite gde su sve popusti. Ukoiliko volite da planirate unapred, možda uspete da pronađete nekoliko interesantnih artikala i rešite pitanje poklona za nekoliko slava. Takođe, nekoliko univerzalnih alternativa nije loše imati pri ruci ukoliko ne uspete da naletite na nešto bolje. Nikad se ne zna kada će vam tako nešto zatrebati.

Šta konkretno kupiti kao poklon za slavu?

U odabiru pravog poklona za slavu, nije loše krenuti od opštih pretpostavki. Dobra slavlja uglavnom počinju i završavaju se u kuhinji. Zato vam BAUCASA prvenstveno nudi proizvode koji mogu pomoći da praznična harmonija ne bude narušena i ne zakaže tamo gde je najvažnije – za stolom.

Iz tog razloga smo izdvojili za vas nekoliko sjajnih primera šta možete odabrati kao poklon za slavu. Naravno, prihvatljivi raspon cene se podrazumeva. Na vama je da vidite da li je jedan od njih baš onaj koji tražite.

 

Pokloni za slavu do 2.000 dinara – Lista predloga

U prvoj grupi nalaze se jednostavni i praktični proizvodi koji se veoma lako mogu uklopiti u različite sredine i koji predstavljaju simpatične znakove pažnje. Pogledajte da li je to ono što želite da poklonite dragoj osobi. U ponudi su proizvodi poput seta za liker, kuhinjski pribor za lakše snalaženje po kuhinji i braon ormarić pogodan za čuvanje dragocenosti.

Pokloni za slavu od 2.000 do 3.000  din. – Lista predloga

I ovoj kategoriji artikala, BAUCASA vam nudi proizvode koji mogu poslužiti kao pravi poklon za slavu sa vaše strane. Dakle, ukoliko još uvek nista sigurni šta da kupite, evo nekoliko novih ideja.

U datom rasponu cena, možda je baš ono što tražite kuvalo za vodu kao neizostavni deo svake kuhinje i bilo kog ljubitelja kafe. Čekanje da voda proključa je ipak previše dosadno. Tu su još i set za ručavanje, kao i bež braon stolnjak odgovarajuće dimenzije. BAUCASA vam u ovoj kategoriji nudi i ručni mikser idealan za spremanje naših omiljenih poslastica.

Pokloni za slavu do 4000 dinara – Lista predloga

Odvojili ste 4000 dinara za odabir poklona za slavu? Proverite da li se u našoj ponudi nalazi jedan takav koji odgovara vašim kriterijumima i koji će izmamiti osmehe na licima vaših domaćina.

BAUCASA nastavlja sa pristupačnim ponudama i za dati raspon cena vam nudi veoma praktični set tanjira, set kristalnih čaša za vino, kao i ostale popularne kuhinjske aparate poput blendera i štapnih miksera.

Pokloni za slavu preko 4000 – Lista predloga

Možda želite da kupite nešto što će domaćinima poslužiti na malo duži rok ili ste sa tom osobom prisnijem odnosu te tragate za nečim specijalnim. BAUCASA je spremna da uskoči sa predlozima za takve situacije, a koji će opet doći u obliku kvalitetne i povoljne ponude.

Ukoliko još niste pronašli ono što tražite, možda će multipraktik Gorenje, mikser-seckalica ili jedistveni mlin za kafu zadovoljiti potrebe vaših domaćina. Ostali proizvodi u ovom rasponu cena su na klik od vas.

Ostavite odgovor