Uredite dom prema horoskopskom znaku

Uredite dom prema horoskopskom znaku! U nastavku možete otkriti na koji način Ovan teži minimalizmu i praktičnosti, i da li su Bikovi porodično orijentisani.  Za razliku od njih, Blizanci su skloni da opremanje stana podrede modernim sadržajima i njihovoj funkcionalnosti. Rak kao najemotivniji znak zodijaka u opremanje stana unosi osećaj topline i sigurnosti porodičnog doma.

OVAN – Uredite dom u duhu praktičnosti

Kako da uredite dom prema horoskopskom znaku

Kako da uredite dom ako pripadate pionirima zodijaka? Za Ovna se može reći da teži minimalizmu i praktičnosti. Kako astrolozi osobe u ovom znaku opisuju kao dinamične i otvorene, takav stil se primećuje i u njihovom životnom prostoru. Ne drži ih mesto i skloni su čestim promenama mesta boravka. U stanu uglavnom imaju praktične stvari, bez suvišnih ukrasa i detalja. U spavaćoj sobi dominira krevet, a neretko su zbog funkcionalnsti kuhinja, trpezarija i dnevna soba povezane u jednu veliku prostoriju. Preporuka je  da uredite dom kombinujući svetle boje, mada se Ovan neretko odlučuje i za crvenu i crnu kojima pokazuje svoju vatrenu narav. Vole ogledala, nameštaj jasnih linija… S obzirom da su tradicionalisti verovatno ćete u domu jednog Ovna videti fotografije predaka u uniformama. Neizostavan detalj kada hoćete da uredite dom za jednog Ovna jeste figura zeca. Naime, astrolozi tvrde da ova figura simbolizuje dugovečnost i sreću u novim izazovima i počecima.

BIK – Uredite stan tako da zadovoljite Bikovu želju za luksuzom

Kako da uredite dom prema horoskopskom znaku                  Kako da uredite dom prema horoskopskom znaku

Za osobe rođene u drugoj polovini aprila i početkom maja, važi da su osobe koje su izuzetno porodično orijentisane. Ako pripadate ovom znaku znate da ćete odvojiti dosta vremena da uredite dom po vašoj meri. Bikovi važe za velike materijaliste kojima je ekonomska sigurnost veoma bitna i to se oseća i u njihovom stilu. Dosta pažnje poklanjaju detaljima, od šoljica za kafu, pločica u kupatilu, jastuka na nameštaju… Ne štede novac i sve mora da odiše luksuzom. Najviše im odgovaraju prirodne, zemljane boje, koje se uklapaju uz drveni nameštaj. Da uredite dom u skladu sa vašim horoskopskim znakom posvetite se uređenju spavaće sobe i kuhinje. Ako imate baštu, ona će svakako biti impresivna i u raznim bojama. Izbegavaju lampe sa fluoroscentnim osvetljenjem, jer negativno utiču na zdravlje i nikako ne odgovaraju Bikovima… Osobe rođene u ovom znaku vole kvalitetne stvari i veliki su gurmani,  pa ako ste i vi Bik uredite dom da ostavite prostor za veliku kuhinju. Dodatni savet da uredite dom i kuhinju za Bikove jeste da ne stavljaju šporet pored frižidera, već da ove simbole vatre i vode razdvoje nekom drvenom pločom. Ovo bi u krajnjoj liniji predstavljalo njih same (bik je zemljani znak) kao ravnotežu između ovih elemenata.

BLIZANCI – „Open space“ i moderne tekovine su nezaobilazne

 

Kako da uredite dom prema horoskopskom znaku          Kako da uredite dom prema horoskopskom znaku

Ne drži ih mesto i vole da su u velikom društvu. Svoj temperament prenose i u svoj životni prostor, koji je uvek obogaćen raznim zanimljivim sitnicama. Kao osobe koje stalno vole da menjaju mesto boravka, kuća za njih je samo mesto za prenoćište i mesto gde se okupljaju dragi prijatelji. Zato uredite dom da ima što više otvorenog prostora. Zato što vole „open space“ hodnici i dnevna soba su povezani kako bi sve bilo pregledno, a vrata na spavaćoj sobi su često sklonjena. Vole velike prozore kroz koje dopire dnevna svetlost, na kojima često nema zavesa, a ako se ipak odluče za njih one su prozračne i neupadljive. Za razliku od Ovna i Bika, ovaj horoskopski znak je izuzetno okrenut modernim sadržajima, pa je nameštaj u domu jednog Blizanca uvek moderan i multifunkcionalan. Centralno mesto zauzima veliki plazma TV poslednje generacije, a u blizini su i računar, laptop, DVD plejer, sony i ostale moderne tekovine… Superbrzi internet za njih je „must have“. Umeju da budu veoma neorganizovani, pa se trudite da uredite dom sa što više plave boje koja po feng šuiju znači „organizovan život“.

RAK – Uredite dom da priča priču vašeg života

 Kako da uredite dom prema horoskopskom znaku            Kako da uredite dom prema horoskopskom znaku

Jedan od najemotivnijih znakova zodijaka, koji voli toplinu i sigurnost porodičnog doma. Za ovaj znak, njihov dom je njihov raj koji je obogaćen predmetima koji nose neku anegdotu iz prošlosti. Rak se smatra znakom koji je najprivrženiji porodici, pa astrolozi savetuju da uredite dom da „priča vašu priču“. Obogatite police porodičnim fotografijama i uspomenema sa letovanja… Prekrijte kauč starim ćebencetom iz detinjstva, šoljice za čaj nasleđene od bake odlično će poslužiti kada vam dođu gosti… Uredite dom kombinujući antikni nameštaj sa drugim dragim detaljima, a prednost dajte blagom osvetljenju koji doprinosi harmoniji u domu.

Ako se vaš horoskopski znak nije našao u ovom izdanju, ovde možete proveriti savete za ostale znake zodijaka… U međuvremenu, upoznajte se sa karakteristikama svog zodijaka

Ostavite odgovor