Zidni priključak za tuš Prestige 12204 Herz – Unitas

Opis: Zidni priključak za tuš

Proizvođač: Herz

Zemlja porekla: Slovenija

Težina: 0.4 kg

Garancija: 6 godina


Šifra proizvoda: 134924

Zidni priključak za tuš Prestige 12204 Herz – Unitas

1.442 din.Cena za odloženo plaćanje: 1.601 din.

Zidni priključak za tuš Prestige 12204 Herz – Unitas

Opis: Zidni priključak za tuš

Proizvođač: Herz

Zemlja porekla: Slovenija

Težina: 0.4 kg

Garancija: 6 godina


Šifra proizvoda: 134924

Opis artikla

Zidni priključak za tuš Prestige 12204 Herz – Unitas

Herz – Unitas jedan je od najpoznatijih brendova u svetu kupatila, na našim prostorima. Sanitarne armature proizvedene su u savremeno opremljenom proizvodno razvojnom centru na tehnološki modernim mašinama za obradu. Kvalitet sanitarnih armatura potvrđen je svim važnim evropskim sertifikatima.
Kada je reč o zadovoljavanju potreba kupaca, novih trendova na tržištu i sve zahtevnijih korisnika, kvalitet HERZ sanitarnih armatura je u konstantnom porastu. U odnosu cene i kvaliteta ovaj proizvođač nudi najbolji izbor, kada se uzme u obzir dugogodišnje iskustvo, savremena tehnologija i stalni razvoj. To je ono što izdvaja ovog proizvođača slavina (baterija, armatura) od ostalih i zasigurno svaki kupac je u mogućnosti da izabere seriju slavina koja će se najbolje uklopiti u stil i izgled željenog kupatila ili kuhinje.

Armature HERZ po kvalitetu, dizajnu i načinu izrade prate najpoznatije svetske proizvođače sanitarnih armatura – što za naše kupce znači da mogu imati svetski kvalitet po veoma pristupačnim cenama. Funkcionalnost proizvoda obezbeđuje se održavanjem ispravnosti u višegodišnjem garantnom roku, što Vam pruža dodatnu sigurnost kada su u pitanju Unitas slavine.

Iz širokog asortimana možete izabrati slavine po svojoj meri – baterije dizajnirane po najnovijim trendovima ili klasične slavine za kupce kojima je je taj stil primamljiviji.

Da li ćete se odlučiti za obične dvoručne slavine, jednoručne slavine ili najmodernije oblike baterija je na Vama, važno je da sve možete pronaći po pristupačnim cenama i tako opremiti svoje kupatilo da bude estetski privlačno ali ujedno i funkcionalno. Neka postane mesto u kome ćete pronaći sklonište od svakodnevnog stresa. Kakve god da su potrebe Vaše porodice i koliko god je Vaše kupatilo veliko – možete, uz malo truda, stvoriti pravu malu oazu i lični spa centar.

Što se tiče slavina za sudoperu, u kuhinji nam je najvažnije da pranje posuđa bude jednostavno, udobno i lagodno. Treba obratiti pažnju i na dužinu izliva ali i na veličinu sudova i sudopere.

Uz HERZ dodatnu opremu bićete sigurni da imate sve što vam je potrebno za nesmetano funkcionisanje Vaših baterija (slavina). Ostala prateća oprema kao što su ventili, sifoni, priključne cevi i drugo, takođe Vam je dostupna od ovog proizvođača po pristupačnim cenama.

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg
Brend

Herz – Unitas

Ocene kupaca

Još nema komentara.

Be the first to review “Zidni priključak za tuš Prestige 12204 Herz – Unitas”

Važne informacije

Plaćanje: Pouzećem, uplatnicom, e-bankingom, čekovima građana ili administrativnom zabranom.
Očekivano vreme slanja: 2-3 radna dana
Dostava: Teritorija cele Srbije
Način dostave: Daily Express. Ako je vrednost porudžbine veća od 12000,00 din. - isporuka je besplatna.
(Daily Express cenovnik)
Koliko iznose troškovi isporuke?
Troškovi isporuke kurirske službe Daily Express računaju se na osnovu sledeće tabele:

Težina u kg ----- Cena sa PDV-om
0.00 - 0.5 -------- 156
0.5 - 0.99 -------- 180
1.00 - 1.99 ------- 216
2.00 - 4.99 ------- 270
5.00 - 9.99 ------- 384
10.00 - 19.99 ---- 516
20.00 - 29.99 ---- 600
30.00 - 49.99 ---- 840

Nakon 50 kg svaki dodatni kilogram se obračunava po 14,40 rsd sa PDV-om.

Troškovi dostave računaju se prema težini paketa i ne zavise od lokacije (isti su za Beograd, Zaječar, Prijepolje). Pored većine proizvoda navedena je njihova težina. Ako naručite 1 proizvod tada je težina paketa ista kao težina naručenog proizvoda. Ako naručite npr. 4 proizvoda tada je težina paketa jednaka zbiru njihovih težina. Troškovi isporuke zavisno od težine paketa prikazani su u gornjoj tabeli.

Odabrali ste

Kategorije

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!