BauCasa.rs Facebook AKCIJA

BauCasa.rs Facebook AKCIJA

Za sve one koji učestvuju u baucasa.rs Facebook AKCIJI -10% popusta na rasvetu.

Uslovi

 1. Da biste osvojili kupon kod sa 10% popusta na ceo asortiman rasvete neophodno je da izaberete proizvod (iz našeg programa rasvete – https://www.baucasa.rs/kategorije/dekoracije/rasveta/unutrasnja-rasveta/unutrasnja-dekorativna-rasveta/) koji vam se najviše dopada. Odabrani link proizvoda pošaljite kao komentar na poruku na našem facebook profilu (https://www.facebook.com/baucasa.rs) u polje predvidjeno za to.
 2. Prijave se mogu izvršiti samo jednom s jednim Facebook profilom . Višestruke prijave ili thrid-party unosi neće biti prihvaćeni.
 3. Prijava počinje 12.02.2014 u 14:00h  i traje do 14.02.2014. u 23:00h . Prijave primljene nakon tog datuma neće biti uzete u obzir.
 4. Facebook akcija -10% na rasvetu je otvorena za sve građane Republike Srbije koji su stariji od 18 godina, izuzimajući sve zaposlene na baucasa.rs, njihove porodice i bilo koga drugog povezanog sa facebook akcijom .
 5. Kupon kod se može iskoristiti do 28.02.2014. Nagrada se ne može vezivati sa drugim vaučer (kupon) kodovima. Nagrada nije prenosiva i ne može se zameniti za gotovinu.
 6. Odluke Baucasa.rs o svim pitanjima koja se odnose na takmičenje su konačne i obavezujuće. Ne komentarisanje i ne odgovaranje na pitanja je jedna od mogućnosti.
 7. Dobitnici će biti kontaktirani putem facebooka 15.02.2014. Dobitnici moraju poslati svoje kontakt podatke na email facebookakcija@baucasa.rs. do 17. februara 2014.
 8. Svi komentari postaju vlasništvo baucasa.rs. SZTR Mobilni Centar zadržava pravo da u svakom momentu povuče promotivnu akciju, prekine akciju i proglasi ništavnom u slučaju prevare, po vlastitom mišljenju i bez obaveze za daljim objašnjenjima.
 9. Ne prihvatamo odgovornost za prijave koje mogu biti izgubljene ili koje mogu da kasne u prenosu .
 10. Promoter je baucasa.rs, SZTR Mobilni Centar, Beogradska 68, 11000 Beograd.
 11. Učestvovanje u facebook akciji će se smatrati kao prihvatanje ovih uslova i odredbi.
 12. Slanjem Vaših kontakt podataka u vezi s našim takmičenjem slažete se da SZTR Mobilni Centar i njegovi pružaoci usluga mogu koristiti Vaše podatke kako bi vas kontaktirali u vezi vaše nagrade.
 13. Ulaskom u ovo takmičenje slažete se da se Vaša prijava može koristiti na baucasa.rs društvenim medijima i za druge marketinške svrhe.